Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder alt handel på derby25live.provira.dk, også betegnet Derby25live – webshop. Ved køb af produkter eller abonnementer i webshoppen accepterer du automatisk indholdet i disse Salgs- og leveringbetingelser.

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Provira ApS
c/o Derby25live - webshop
Dommerparken 30
8450 Hammel
CVR nr.: 43216759
Email: webshop@derby25.dk 

 

Produkt

Derby25live driver webshop gennem partnervirksomheden Provira ApS.

Produkterne der sælges, har alle relation til Derby25live SportsBoxen, og der tilbydes køb af SportsBoxen samt abonnementer til eksisterende løsning.

Købsprocessen

 1. For at handle hos os skal du gennem følgende trin: 
 2. Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner” eller "køb"
 3. Indtast dine personlige oplysninger 
 4. Godkend vores salgs- og leveringbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på ordresiden og godkend beløbet 
 6. Gennemfør betalingen
 7. Når betalingen er gennemført modtager du en ordrebekræftelse på den mail du har angivet
  1. Hvis du har købt SportBoxen inkl abonnement, modtager du efterfølgende en mail med tracking information.
  2. Hvis du har købt et abonnement, så modtager du en mail når abonnementet er aktiveret.

Priser

Hos Derby25live - webshop er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Derby25live - webshop modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, ApplePay og GooglePay. Hvis du har købt fysiske varer, så bliver betalingen først trukket fra dit betalingskort når varene er afsendt. Er der tale om køb af abonnement, så trækkes betalingen først når abonnementet er aktiveret.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Derby25live - webshop tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine fysiske varer sendes med PostNord.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer kan der gælde særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Derby25live - webshop
c/o Provira ApS
Dommerparken 30
8450 Hammel

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på webshop@derby25.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Vi fremsender en returseddel der skal udfyldes og vedlægges forsendelsen. Varen sendes til:

Derby25live - webshop
c/o Provira ApS
Dommerparken 30
8450 Hammel

 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Abonnement

Login – Din konto

Når du udfylder din adresse i forbindelse med bestillingen, har du mulighed for at oprette et login til din kundeside. Her kan du se en oversigt over dine ordrer og betalinger. Det er også muligt at stoppe dit Derby25live abonnement gennem din side.

Betalingskort – gyldighed

Hvis det angivne kort ikke længere er gyldigt, kan der ikke trækkes yderligere betalinger og abonnementet stopper dermed. Du kan tilføjes et gyldigt kort via din medlemsside.
For at sikre det automatiske korttræk til abonnementsbetalingernes, er det op til dig selv at sørge for, at kortet er aktivt. Hvis betalingskortet er udløbet eller bortkommet, kan du oprette en ny abonnementsordre, med et nyt betalingskort. Det gamle abonnement stopper automatisk ved udløb af ordren.

Automatisk korttræk

Der gennemføres automatisk korttræk på det angivne betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb der er handlet for igennem abonnementsordningen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb.
Ved afslutning af et abonnementskøb sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

Fornyelse af abonnement

Når dit abonnement skal fornyes, modtager du en mail ca. 3 uger før udløb af nuværende periode. Her bliver du gjort opmærksom på datoen for fornyelsen af abonnementet, samt din fortrydelsesret og muligheden for helt at opsige abonnementet.

Når dit abonnement er blevet fornyet, modtager du automatisk en mail med oplysninger om at betalingen er gennemført.

Intervallet for den automatiske opkrævning, afhænger af det indgåede abonnement. Abonnementsperioden og varighed vil tydeligt fremgå af de mails vi fremsender til dig, der indeholder ordreoplysninger.

Opsigelse af abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på Derby25live, skal du logge ind på din medlemsside, hvorfra du kan opsige abonnementet. Alternativt kan du skrive en mail til webshop@derby25.dk
Opsigelse af abonnementet på Derby25live skal ske senest 14 dage før udløb af nuværende abonnementsperiode

Persondata- og privatlivspolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondata- og privatlivspolitik for Derby25live - webshop. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk